facebook twitter rss
Άρθρα δημοσιευμένα στις 13-04-2017

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 17:33 στην κατηγορία Τέμπο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο ιστορικό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» και νυν «ΣΤΑΘΜΟΣ», η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Άλφα εις την ν (αν), Όταν η Ψυχή συναντάει το Σύμπαν» της Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη. Η καλλιτεχνική ομάδα Μεταμόρφωση σε συνεργασία με την Ένωση ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 17:23 στην κατηγορία Οικονομία

Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο του έργου «Κατασκευή Φράγματος Ασωπού Ν. Κορινθίας».

Μετά από προσπάθειες μηνών, η ανάδοχος ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 17:18 στην κατηγορία Κορινθία

Όπως κάθε χρόνο, την Τρίτη της Διακαινησίμου εβδομάδος, η Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου πανηγυρίζει την εύρεση του αφθόρου Λειψάνου του προστάτου της Οσίου Παταπίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Απριλίου και ώρα 7.00, θα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας. Το ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 17:13 στην κατηγορία Κορινθία

Την Ακολουθία του Νιπτήρος τέλεσε την Μ. Τετάρτη, στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορίνθου, ο Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του κληρικούς και από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ και π. Ιωακείμ Βασιλάκο.

Κατά την ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 17:05 στην κατηγορία Κορινθία

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, τέλεσε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, την θεία λειτουργία στο Μετόχιο της Μονής Προφήτη Ηλία Ζαχόλης, στα Μεντουργιάνικα Δερβενίου.

Απευθυνόμενος στην Γερόντισσα Μαγδαληνή, στην υπ᾿ αυτή  Αδελφότητα και στους χριστιανούς, που συμμετείχαν στην θεία λειτουργία, αναφέρθηκε ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 16:45 στην κατηγορία Αυτοδιοίκηση

Η συνεργασία των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Αργολίδα, στην Κορινθία και τη Μεσσηνία με στόχο τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης στους πολίτες, τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας.

Συζητήθηκε επίσης ο συντονισμός των ενεργειών των ΚΕΚ ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 10:21 στην κατηγορία Οικονομία

Παρατείνεται, μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΚΧΑ ΑΕ (730/6/4-4-2017), η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού έως τις 2 Ιουνίου 2017 για τα ακίνητα  που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων των Καλλικρατικών Βέλου-Βόχας και Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 09:42 στην κατηγορία Κορινθία

Εκδήλωση στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Νέα τοπικοποίηση: Η διαχείριση του προορισμού στη νέα τουριστική οικονομία», που φιλοξενήθηκε στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Την ημερίδα πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Περιφερειολόγων, ενόψει του 20ου Επιστημονικού ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 09:29 στην κατηγορία Οικονομία

Η Eurobank στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τους αγρότες και τις αγροτικές επιχειρήσεις εκπόνησε και υλοποιεί το νέο πρόγραμμα «BusinessBanking Αγροτικός Τομέας» το οποίο περιλαμβάνει ένα πλέγμα στοχευμένων ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ενεργειών και προϊόντων:

Ειδικότερα, το πρόγραμμα «BusinessBanking Αγροτικός Τομέας» περιλαμβάνει:

«Λογαριασμό Αγροτικών ...

Δημοσιεύτηκε στις 13-04-2017 • 09:23 στην κατηγορία Κορινθία

Στον ναό του Αγ. Νικολάου Κορίνθου βρέθηκε ο Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τους συνοδούς του κληρικούς και τους εφημερίους του ναού π. Νικόλαο Μπιθαρά και π. Δημήτριο Παπαγεωργίου, το βράδυ της Μ. Τρίτης, προκειμένου να χοροστατήσει στην ακολουθία του ...